Telefono Tani!
123-456-7890

HOSTING

1
.00
në muaj
 • Deri në 20 GB HDD Vend
 • Pa Kufi Trafik Mujor
 • 1 Domain të parkuar
 • DirectAdmin WHM/CPANEL

Auto DJ

5
.00
në muaj
 • Deri në 10 GB HDD Vend
 • Pa Kufi Trafik Mujor
 • Deri më 500 Ndëgjus
 • AutoDJ/RadioPanel IP e Dedikuar

Reseller Hosting

1
.50
në muaj
 • Deri në 20 GB HDD Vend
 • Pa Kufi Trafik Mujor
 • 2 Domains Parkues
 • WHM/cPanel DDoS Mbrojtje

VDS Server

5
.00
në muaj
 • 20 GB HDD Vënd
 • 1 GB RAM DDR4
 • Pa Kufi Trafik Mujor
 • 480GBps DDos Mbrojtje

IRCD SHELL

5
.00
në muaj
 • 5 GB HDD Vënd
 • Pa Kufi BG Processe
 • Deri në 1024 Konektime
 • Ip të dedikuar
 • Pa Kufi Trafik Mujor
 • 480GBps DDos Mbrojtje

BOOM CHAT

80
.00
në Vit
 • 100 GB HDD Vënd
 • Jo IP të dedikuar
 • E licensuar
 • Pa Kufi Trafik Mujor
 • 1 1 Domain Falas .com .net etj.
 • 480GBps DDos Mbrojtje

ViSi Chat

20
.00
në muaj
 • 20 GB HDD Vënd
 • 1 IP të dedikuar
 • E licensuar
 • 1 Domain parkues
 • Pa Kufi Trafik Mujor
 • 480GBps DDos Mbrojtje

Game Server

*
.**
në muaj
 • Ne Perpunim
 • Ne Perpunim
 • Ne Perpunim
 • 480GBps DDos Mbrojtje

Specialitetet nga Albhost.net!

 • AlbHost.net Duke patur për qëllim zhvillimin e internetit në gjuhën shqipe,dhe sidomos webhostingut Albhost është ofruesi i parë i shërbimeve të këtij lloji në gjuhën shqipe..
 • ShpejtësiaAlbhost ka shërbimet më të shpejta dhe me aktivizim të menjëhershem aktivizimi bëhet brenda 30 minutave në vazhdim. Nuk ka më pritje 24 orësh.
 • DepartamentetAlbHost Ka dy departamente Departamenti Teknik për çdo problem me hosting, dhe Departamenti i Shitjeve për çdo problem apo gabim gjatë blerjes së produktit
 • Siguria Albhost.net udhëhiqet nga disa Personelë të cilët kanë p#235;rvoje në shërbimet që ne ofrojmë Ne jemi këtu për të siguruar biznesin tuaj dhe për të bërë atë më të sukses'shëm.

Kërko transferin e webfaqës tuaj falas!
Jeni të lodhur nga probleme të shpeshta nga hostuesi ekzistuës?

 • Ne do transferojmë webin tuaj
 • Ne do transferojmë detajet tuaja
 • Ne do transferojmë databazët tuaja
 • Ne do i bëjmë të gjitha për juve
 • Të gjitha këto falas!

Më shumë se 350 Skripte me vetëm 1 klik!
Krijimi i webfaqës është më lehtë se gjdoherë me vetëm 1 klikim:

 • Mund të instaloni wordpress
 • Mund të instaloni joomla
 • Mund të instaloni qindra aplikacione
 • Mund të instaloni qindra projekte
 • Të gjitha këto falas!

Kërko një domain

Arsyet Top Pse të na zgjidhni ne?

Sepse ne kemi bërë shum për klientët tanë dhe akoma mundohemi që klientët të ndihen më të sigurtë...

Get Social With Us
Copyright © 2016 - Albhost.net - Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Terms of Service   Privacy Policy   Report Abuse